Yrityksille

Haluaisiko yrityksenne tehdä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa esimerkiksi tarjoamalla opiskelija-alennusta?

Oheisen lomakkeen täyttämällä yrityksenne saa tarkennettua markkinointia tarjoamistanne opiskelijaeduista. Yrityksenne ja tarjoamanne edut lisätään Slice.fi-palveluun. Slice.fi on mobiilisovellus, joka sisältää opiskelijaetuja ja opiskelijakortin digitaalisessa muodossa.

Tarjoamanne opiskelijaetu voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai vain tietyn ajan voimassa oleva. Tai se voi olla myös rajoitettu etu, jolloin se kuitataan lunastetuksi opiskelijan Slice.fi-mobiilisovelluksessa. Etua voidaan rajoittaa niin, että yksi opiskelija voi käyttää sitä tietyn rajoitetun määrän tai niin, että etu on mahdollinen vain tietylle määrälle opiskelijoita, jotka ehtivät käyttää sen ensin.

Täyttämällä lomakkeen opiskelijakunnan edustaja on teihin yhteydessä mahdollisimman pian ja pääsette helposti mukaan opiskelijakunnan yhteistyökumppaniksi. Tämä yhteistyö ja sen kautta saatu näkyvyys on yritykselle täysin ilmaista.

Pyydättehän opiskelija-asiakasta aina näyttämään opiskelijakortin myöntäessänne opiskelija-alennuksen.

Yrityksen yhteystiedot
Tiedot, jotka tulevat Slice.fi-palveluun lisättävään mainokseen
Muu yhteistyö

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksytte, että lomakkeelle annetut tiedot tallennetaan ja, että tietoja käytetään yhteistyöasioiden hoitamiseen. Yhteistyön päättyessä tiedot poistetaan.


arrow_drop_down instagram facebook-f twitter