Kv-tutorointi

Kv-tutorit ovat ehkäpä korkeakoulun monialaisin porukka: he pääsevät tutustumaan muiden alojen opiskelijoihin ja tietenkin myös korkeakouluun saapuviin vaihto-opiskelijoihin! Kv-tutoriksi hakeutuu vuosittain opiskelijoita korkeakoulun suomenkielisistä- ja englanninkielisistä koulutuksista, joten kansainvälisyyttä todellakin piisaa. Kv-tutorien tehtävänä on auttaa korkeakouluun saapuvia vaihto-opiskelijoita tutustumaan uuteen kaupunkiin ja korkeakouluun. Ensisijaisen tärkeää on opastaa maahan saapunutta vaihto-opiskelijaa normaaleissa käytännön asioissa: mennä häntä vastaan juna-asemalle ja opastaa hänet opiskelija-asuntoon sekä auttaa kauppaostoksissa ja muissa arkisissa asioissa.

Kv-tutorkoulutus

Kv-tuutorkoulutus järjestetään kerran lukuvuodessa ja koulutuskielenä on englanti. Mukaan voi hakea sähköisellä hakemuksella ja osallistumalla haastatteluun. Koulutus järjestetään intensiivipäivinä ja itsenäisenä työskentelynä.


20160826 164947 1

Mitä kuuluu?

Opiskelijakuntaan voit olla yhteydessä aina, kun sinulla on koulutukseen, kampukseen tai vaikkapa ilmapiiriin liittyvää kerrottavaa. Kuulemme mielellämme parannusehdotuksia sekä asioita, joissa korkeakoulussamme on onnistuttu.

Ota yhteyttä!
arrow_drop_down instagram facebook-f twitter