Kv-tutor

Kv-tutorit ovat ehkäpä korkeakoulun monialaisin porukka: he pääsevät tutustumaan muiden alojen opiskelijoihin ja tietenkin myös korkeakouluun saapuviin vaihto-opiskelijoihin. Kv-tutoriksi hakeutuu opiskelijoita korkeakoulun suomenkielisistä- ja englanninkielisistä koulutuksista.

Kv-tutor huolehtii saapuvien vaihto-opiskelijoiden ja / tai kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden vertaisohjauksesta, käytännön järjestelyiden ja opintojen aloittamisen kanssa, usein jo ennen vaihto-opiskelijan saapumista paikkakunnalle. Kv-tutorit auttavat vaihto-opiskelijoita tutustumaan uuteen kaupunkiin ja korkeakouluun. Ensisijaisen tärkeää on opastaa maahan saapunutta vaihto-opiskelijaa normaaleissa käytännön asioissa, kuten esimerkiksi mennä häntä vastaan juna-asemalle ja opastaa hänet opiskelija-asuntoon sekä auttaa kauppaostoksissa ja muissa arkisissa asioissa.


20160826 164947 1

Mitä kuuluu?

Opiskelijakuntaan voit olla yhteydessä aina, kun sinulla on koulutukseen, kampukseen tai vaikkapa ilmapiiriin liittyvää kerrottavaa. Kuulemme mielellämme parannusehdotuksia sekä asioita, joissa korkeakoulussamme on onnistuttu.

Ota yhteyttä!
arrow_drop_down instagram facebook-f twitter