Kampusvaliokunta

Jokaisella Xamkin kampuksella toimii Opiskelijakunta Kaakon kampusvaliokunta.

Se koostuu kampuspuheenjohtajasta, kampuksella opiskelevista opiskelijakunnan hallituksen jäsenistä ja mukaan kutsuttavista kampuksen opiskelijayhdistysten edustajista sekä muista mahdollisesti valituista jäsenistä. Kampusvaliokuntaan voidaan valita myös muita jäseniä. Kampusvaliokunnan puheenjohtaja on opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja.

Kampusvaliokunnan tärkein tehtävä on viedä opiskelijakunnan hallitukselle tietoa kampuksen opiskelijoiden toiveista ja tarpeista. Se toimii myös ohjauksen asiantuntijan apuna tuutoroinnin järjestämisessä ja voi halutessaan järjestää tapahtumia paikallisesti.

Kampusvaliokuntaan voi ottaa yhteyttä aina, kun kampuksen tai oman koulutuksen asiat kaipaavat kohennusta. Ja toki kampusvaliokuntalaiset kuuntelevat mielellään myös ruusuisia tarinoita silloin, kun asiat sujuvat niin kuin pitää.


20160826 164947 1

Mitä kuuluu?

Opiskelijakuntaan voit olla yhteydessä aina, kun sinulla on koulutukseen, kampukseen tai vaikkapa ilmapiiriin liittyvää kerrottavaa. Kuulemme mielellämme parannusehdotuksia sekä asioita, joissa korkeakoulussamme on onnistuttu.

Ota yhteyttä!
arrow_drop_down instagram facebook-f twitter