Opiskelijan oikeudet ja velvollisuudet

Opiskelijaelämään kuuluu paljon velvollisuuksia, mutta myös oikeuksia. Opiskelijan oikeuksista on kerrottu tutkintosäännössä, joka jokaisen opiskelijan tulisi lukea. Myös ammattikorkeakoululaki ja -asetus määrittävät opiskelijalle velvollisuuksia ja oikeuksia. Lisäksi opiskeluelämään vaikuttavia säädöksiä ovat esimerkiksi opintotukilaki ja -asetus, hallintolaki ja Xamkin omat säännöt sekä ohjeet, jotka löytyvät studentista.

Jos näiden opusten tulkitseminen tuottaa hankaluuksia, voit aina ottaa yhteyttä meihin. Olemme olemassa kaikkia opiskelijoita varten ja autamme mielellämme. Opiskelijakuntaan voit olla yhteydessä aina, kun jokin asia koulutuksessa, kampuksella tai vaikka ilmapiirissä kaipaa mielestäsi parannusta. Kuulemme mielellämme myös ne asiat, joissa korkeakoulussamme on onnistuttu.

received 345201895867887 1


20160826 164947 1

Mitä kuuluu?

Opiskelijakuntaan voit olla yhteydessä aina, kun sinulla on koulutukseen, kampukseen tai vaikkapa ilmapiiriin liittyvää kerrottavaa. Kuulemme mielellämme parannusehdotuksia sekä asioita, joissa korkeakoulussamme on onnistuttu.

Ota yhteyttä!
arrow_drop_down instagram facebook-f twitter