Jäsenyyden uusiminen

Jäsenyyden uusiminen: tutkinto-opiskelijat

 

Opiskelijakortin voimassaolon osoittaa tarra, jonka saa todisteeksi maksetusta opiskelijakunnan jäsenmaksusta. Tarra ei ole ostettava tuote. Jos sinulla on jo Opiskelijakunta Kaakon myöntämä opiskelijakortti, sinun ei tarvitse tilata uutta opiskelijakorttia joka vuosi. Sinun tulee vain uusia opiskelijakortin tarra maksamalla jäsenmaksu.

 

Jäsenyyden uusimisen edellytykset:
1. Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa.
2. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.

Jos et ole varma oletko maksanut jo aiemmin jäsenmaksun pidemmälle ajalle, varmista asia opiskelijakunnan toimistolta, jotta vältät mahdolliset ylimääräiset maksut.

 

Tarran voimassaoloaika
9/2019 -tarra on voimassa 30.9.2019 saakka.

 

Jäsenmaksujen hinnat tutkinto-opiskelijoille:
Lukukausi, 0,5 vuotta (kevät tai syksy) 17 €
Lukuvuosi 30 €
2 lukuvuotta 56 €
3,5 lukuvuotta 95 €
4 lukuvuotta 108 €
4,5 lukuvuotta 121 €

Yllä olevat hinnat sisältävät käsittelymaksun 4 €. Jokaiseen maksuun sisällytetään aina käsittelymaksu, joten, joten pidemmän ajan kerralla maksaessasi säästät rahaa.

Huomioithan, että voimme luovuttaa tarroja ainoastaan Opiskelijakunta Kaakon myöntämiin opiskelijakortteihin tai jos olet aloittanut opintosi ennen fuusiota, myös Klaanin tai MAMOKin myöntämiin kortteihin.

 

Uusi jäsenyytesi tästä linkistä

(avautuu uudessa välilehdessä)

Järjestelmä ohjaa sinut päivittämään yhteystietosi ja maksamaan jäsenmaksun. Sen jälkeen voit tulla noutamaan tarran Opiskelijakunta Kaakon toimistolta. Poistathan itse vanhan tarran huolellisesti kortista ennen kuin tulet hakemaan uuden tarran. Erikseen pyydettäessä voimme myös lähettää tarran postitse.


20160826 164947 1

Mitä kuuluu?

Opiskelijakuntaan voit olla yhteydessä aina, kun sinulla on koulutukseen, kampukseen tai vaikkapa ilmapiiriin liittyvää kerrottavaa. Kuulemme mielellämme parannusehdotuksia sekä asioita, joissa korkeakoulussamme on onnistuttu.

Ota yhteyttä!
arrow_drop_down instagram facebook-f twitter