Poissaolo ja opiskelijakunnasta eroaminen

Poissaolo

Lukuvuosi- tai lukukausitarran hakematta jättäminen ei siirrä maksettuja jäsenkausia. Jäsenyys on voimassa automaattisesti maksamasi ajan.

Jos olet poissaolevana ja olet maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun poissaolokausillesi, otathan yhteyttä opiskelijakunnan jäsenpalveluasiantuntijaan jäsenkausien siirtämiseksi. Poissaolosta on ilmoitettava syyslukukauden osalta 30.9. mennessä ja kevätlukukauden osalta 31.1. mennessä.

Opiskelijakunnasta eroaminen

Opiskelijakunnasta voi hakea eroa kirjallisesti lomakkeella, jonka saa pyytämällä opiskelijakunnan toimistolta. Opiskelijakunnan hallitus käsittelee eropyynnön seuraavassa mahdollisessa hallituksen kokouksessa eroilmoituslomakkeen saavuttua. Jos jäsenellä on opiskelijakortissaan tarra, joka on voimassa vielä eroamisen jälkeen, on jäsenen toimitettava opiskelijakortti opiskelijakunnan toimistolle. Halutessaan kortin saa muistoksi, kun henkilökunta on ensin poistanut tarran kortista.

Mahdollisia etukäteen maksettuja jäsenmaksuja voi anoa takaisin samalla eroilmoituslomakkeella.

Käyttämättömät jäsenmaksut maksetaan takaisin vain, jos:
1) Jäsen palauttaa eroilmoituslomakkeen määräaikaan mennessä opiskelijakunnan toimistolle.
2) Jäsenen opiskelijakortissa ei ole enää voimassaolevaa opiskelija-alennuksiin oikeuttavaa tarraa. Kaakon henkilökunta poistaa voimassaolevan tarran.
3) Palautettava summa on vähintään 20 euroa.

Syyslukukauden tai koko lukuvuoden jäsenmaksupalautus on haettava 30.9. mennessä ja kevätlukukauden palautus on haettava 31.1. mennessä. Jäsenmaksupalautukset maksetaan kaksi kertaa vuodessa, 30.6. sekä 31.12.


arrow_drop_down instagram facebook-f twitter