Poissaolo ja opiskelijakunnasta eroaminen

Poissaolo

Lukuvuosi- tai lukukausitarran hakematta jättäminen ei siirrä maksettuja jäsenkausia. Jäsenyys on voimassa automaattisesti maksamasi ajan.

Jos olet poissaolevana ja olet maksanut opiskelijakunnan jäsenmaksun poissaolokausillesi, otathan yhteyttä opiskelijakunnan jäsenpalveluasiantuntijaan jäsenkausien siirtämiseksi. Poissaolosta on ilmoitettava syyslukukauden osalta 30.9. mennessä ja kevätlukukauden osalta 31.1. mennessä.

Opiskelijakunnasta eroaminen

Opiskelijakunnasta voi hakea eroa kirjallisesti lomakkeella, jonka saa pyytämällä opiskelijakunnan toimistolta. Opiskelijakunnan hallitus käsittelee eropyynnön seuraavassa mahdollisessa hallituksen kokouksessa eroilmoituslomakkeen saavuttua. Erotakseen opiskelijakunnasta on jäsenen toimitettava opiskelijakortti opiskelijakunnan toimistolle.

Mahdollisia etukäteen maksettuja jäsenmaksuja voi anoa takaisin samalla eroilmoituslomakkeella. Käyttämättömät jäsenmaksut maksetaan takaisin vain:
1) Jos jäsen toimittaa opiskelijakortin opiskelijakunnan toimistolle eroilmoituslomakkeen mukana.
2) Jos palautettava summa on käsittelykulun jälkeen vähintään 20 euroa.

Palautettavista jäsenmaksuista peritään 4 euron käsittelymaksu.

Syyslukukauden tai koko lukuvuoden jäsenmaksupalautus on haettava 30.9. mennessä ja kevätlukukauden palautus on haettava 31.1. mennessä. Jäsenmaksupalautukset maksetaan kaksi kertaa vuodessa, 30.6. sekä 31.12.


arrow_drop_downinstagramfacebook-ftwitter