Liity jäseneksi ja tilaa opiskelijakortti

Vain tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevat voivat tällä hetkellä tilata opiskelijakortin.

Merkiksi Opiskelijakunta Kaakon jäsenyydestä saat virallisen opiskelijakortin, jolla voit todistaa olevasi oikeutettu opiskelija-alennukseen matkustaessasi VR:n junilla tai Matkahuollon busseilla ja ruokaillessasi opiskelijaravintolassa. Lisäksi kortilla saat lukuisia muita paikallisia ja valtakunnallisia opiskelija-alennuksia. Suomessa opiskelijat on monissa paikoissa huomioitu hinnoittelussa, joten opiskelijakorttia vilauttamalla elämäsi on paljon halvempaa!

Opiskelijakunta Kaakon myöntämää korttia voi lisäksi käyttää kirjastokorttina Xamkin kirjastoissa, tulostamiseen, kopiointiin sekä skannaukseen Xamkin monitoimilaitteilla ja maksuvälineenä Xamkin kampusravintoloissa.

opiskelijakortti ominaisuudet 2

Liittyä voit tästä linkistä (avautuu uudessa välilehdessä). Luethan nämä ohjeet ensin läpi. Linkki ohjaa sinut järjestelmään, jossa täytät henkilötietosi jäsenyyttä varten, liität kuvan opiskelijakorttia varten ja maksat jäsenmaksun, kortin valmistusmaksun ja käsittelymaksun. Kaikki kätevästi yhden linkin takana.

Opiskelijakorttitilaus FIN5

Jäsenlomakkeen täyttöä voi helpottaa, jos pidät hyväksymiskirjeesi lähellä, sillä lomakkeella kysytään opiskelupaikkasi tietoja. Opiskelijanumeron löydät Pepistä. Omista käyttäjäasetuksista löytyy vasemmasta yläkulmasta harmaa numero, joka on opiskelijanumero.

Kuvan tulee olla suoraan edestä päin otettu lähikuva kasvoista, jossa kasvosi näkyvät kokonaan ja sinun tulee olla helposti tunnistettavissa. Kuvassa ei siis saa olla esim. aurinkolaseja, hattua tai huppua päässä. Kuvan ei kuitenkaan tarvitse olla virallinen passikuva, mutta sen tulee olla passikuvan kaltainen. Tässä ohjeistusta:korttiohjekuvat

Kun jäsenhakemus on hyväksytysti maksettu ja tilaus on lähtenyt eteenpäin, saat siitä vahvistuksen maksupalvelu Paytraililta. Sen jälkeen odottele rauhassa muutama viikko. Saat sähköpostiisi viestin, kun korttisi on valmis. Sen jälkeen nouda korttisi opiskelijakunnan toimistolta tai vastaa sähköpostiviestiin, että haluaisit kortin omaan kotiosoitteeseesi. Arvostaisimme, jos ainakin omassa kampuskaupungissaan asuvat noutaisivat kortin toimistolta. Kortin lähettäminen postilla on aina opiskelijan omalla vastuulla.

Uuden opiskelijan jäseneksi liittymisen hinnat ovat seuraavat:

Lukukausi (syksy tai kevät) 27 €
Lukuvuosi 38 €
3,5 lukuvuotta 93 €
4 lukuvuotta 104 €
4,5 lukuvuotta 115 €

Yllä olevat hinnat sisältävät jäsenmaksun, kortin valmistusmaksun 12 € ja käsittelymaksun 4 €. Jokaiseen maksuun sisällytetään aina käsittelymaksu, joten pidemmän ajan kerralla maksaessasi säästät rahaa. Kortin valmistusmaksu maksetaan vain yhden kerran, silloin kun tilaat kortin ensimmäistä kertaa. Kortin voimassaolo osoitetaan aina voimassaolevalla lukukausi- tai lukuvuositarralla. Yksi ja sama kortti toimii siis kampuselämäsi luottokaverina koko opiskelujesi ajan.

Kysyttävää? Ota yhteyttä jäsenpalveluasiantuntijaamme Heidiin
heidi.salminen @ opiskelijakuntakaakko.fi tai lähetä viesti nettisivujemme kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


arrow_drop_downinstagramfacebook-ftwitter