Avoimen AMK:n polkuopiskelijat

Tämä opiskelijakortti on tarkoitettu avoimen AMK:n polkuopiskelijoille. Älä tilaa tätä korttia, jos olet tutkinto-opiskelija.

 

Myöntämisehdot

Voit saada tämän opiskelijakortin, jos täytät kaikki seuraavat ehdot:

1. Olet avoimen ammattikorkeakoulun polkuopiskelija.
2. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.
3. Liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi.

 

Vihreän opiskelijakortin käyttö

Merkiksi Opiskelijakunta Kaakon jäsenyydestä saat vihreän opiskelijakortin. Kortilla saat kampusravintolassa henkilökuntahintaisen lounaan sekä valtakunnallisia ja paikallisia opiskelija-alennuksia. Kortilla ei kuitenkaan saa Kelan ateriatukea, eikä VR:n tai Matkahuollon opiskelija-alennuksia.

Tätä opiskelijakorttia voi lisäksi käyttää kirjastokorttina Xamkin kirjastoissa ja tulostamiseen, kopiointiin sekä skannaukseen Xamkin monitoimilaitteilla.avoin amk polkuopiskelijat2

 

Opiskelijakortin tilaaminen

Tilaus tehdään sähköisellä lomakkeella. Siihen tarvitset opiskelupaikkasi tietoja. Tarvitset myös opiskelijanumeron, jonka löydät Pepistä. Omista käyttäjäasetuksista löytyy vasemmasta yläkulmasta harmaa numero, joka on opiskelijanumero. Opiskelijanumeron pääset katsomaan Pepistä vähän ennen lukukauden alkua.

Tilauksen kasvokuva

Kuvan tulee olla suoraan edestä päin otettu lähikuva kasvoista, jossa kasvosi näkyvät kokonaan ja sinun tulee olla helposti tunnistettavissa. Kuvassa ei siis saa olla esim. aurinkolaseja, hattua tai huppua päässä. Kuvan ei kuitenkaan tarvitse olla virallinen passikuva, mutta sen tulee olla passikuvan kaltainen.korttiohjekuvat

 

Kortin toimitus

Kun jäsenhakemus on hyväksytysti maksettu ja tilaus on lähtenyt eteenpäin, saat siitä vahvistuksen maksupalvelu Paytraililta. Sen jälkeen odottele muutama viikko. Saat sähköpostiisi viestin, kun korttisi on valmis. Sen jälkeen nouda korttisi opiskelijakunnan toimistolta tai vastaa sähköpostiviestiin, että haluaisit kortin omaan kotiosoitteeseesi. Arvostaisimme, jos ainakin omassa kampuskaupungissaan asuvat noutaisivat kortin toimistolta. Kortin lähettäminen postilla on opiskelijan omalla vastuulla.

 

Uuden polkuopiskelijan jäseneksi liittymisen hinnat

Lukukausi, 0,5 vuotta (syksy tai kevät) 29 €
Lukuvuosi, 1 vuosi 42,00 €

Yllä olevat hinnat sisältävät jäsenmaksun 13 €/lukukausi tai 26 €/lukuvuosi, kortin valmistusmaksun 12 € ja käsittelymaksun 4 €. Jokaiseen maksuun sisällytetään aina käsittelymaksu. Kortin valmistusmaksu maksetaan vain yhden kerran, silloin kun tilaat kortin ensimmäistä kertaa. Kortin voimassaolo osoitetaan voimassaolevalla lukukausi- tai lukuvuositarralla.

 

Tarran voimassaoloaika

9/2019 -tarra on voimassa 30.9.2019 saakka.

 

Voit liittyä opiskelijakuntaan ja tilata opiskelijakortin tästä linkistä

(avautuu uudessa välilehdessä)

Linkki ohjaa sinut järjestelmään, jossa täytät henkilötietosi jäsenyyttä varten, liität kuvan opiskelijakorttia varten ja maksat tilauksen.

 

 

Kysyttävää?

Ota yhteyttä jäsenpalveluasiantuntijaamme Heidiin
heidi.salminen @ opiskelijakuntakaakko.fi tai lähetä viesti nettisivujemme kautta.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com


arrow_drop_down instagram facebook-f twitter