Jäsenyyden uusiminen

Jäsenyyden uusiminen: tutkinto-opiskelijat

Opiskelijakortin voimassaolon osoittaa tarra, jonka saa todisteeksi maksetusta opiskelijakunnan jäsenmaksusta. Tarra ei ole ostettava tuote. Jos sinulla on jo Opiskelijakunta Kaakon myöntämä opiskelijakortti, sinun ei tarvitse tilata uutta opiskelijakorttia joka vuosi. Sinun tulee vain uusia opiskelijakortin tarra maksamalla jäsenmaksu.

Jäsenyyden uusimisen edellytykset:
1. Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa.
2. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.

Jos et ole varma oletko maksanut jo aiemmin jäsenmaksun pidemmälle ajalle, varmista asia opiskelijakunnan toimistolta, jotta vältät mahdolliset ylimääräiset maksut.

Uusi jäsenyytesi tästä (avautuu uudessa välilehdessä)

Järjestelmä ohjaa sinut päivittämään yhteystietosi ja maksamaan jäsenmaksun. Sen jälkeen voit tulla noutamaan tarran Opiskelijakunta Kaakon toimistolta. Poistathan itse vanhan tarran huolellisesti kortista ennen kuin tulet hakemaan uuden tarran. Erikseen pyydettäessä voimme myös lähettää tarran postitse.

Tarran voimassaoloaika
1/2018 -tarra on voimassa 31.1.2018 saakka.
9/2018 -tarra on voimassa 30.9.2018 saakka.

Jäsenmaksujen hinnat:
Lukukausi, 0,5 vuotta (kevät tai syksy) 15 €
Lukuvuosi 26 €
3,5 lukuvuotta 81 €
4 lukuvuotta 92 €
4,5 lukuvuotta 103 €

Yllä olevat hinnat sisältävät käsittelymaksun 4 €. Jokaiseen maksuun sisällytetään aina käsittelymaksu, joten, joten pidemmän ajan kerralla maksaessasi säästät rahaa.

Huomioithan, että voimme luovuttaa tarroja ainoastaan Opiskelijakunta Kaakon myöntämiin opiskelijakortteihin tai jos olet aloittanut opintosi ennen fuusiota, myös Klaanin tai MAMOKin myöntämiin kortteihin.


Mitä kuuluu?

Opiskelijakuntaan voit olla yhteydessä aina, kun jokin asia koulutuksessa, kampuksella tai vaikka ilmapiirissä kaipaa mielestäsi parannusta. Kuulemme mielellämme myös ne asiat, joissa korkeakoulussamme on onnistuttu.

Ota yhteyttä!
arrow_drop_downinstagramfacebook-ftwitter