Elina Ylönen uudeksi tuutoroinnin ja ohjauksen asiantuntijaksi.

19.02.2019 | Lauri Tuohiniemi

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakko on valinnut uudeksi ohjauksen ja tuutoroinnin asiantuntijaksi Elina Ylösen.

Ylönen on aloittanut työskentelyn helmikuun alussa ja jatkuu toistaiseksi kesäkuun loppuun saakka.

Elina on koulutukseltaan yhteisöpedagogi.  Hän on toiminut aiemmin mm. opiskelijakunta Kaakon Hallituksen jäsenenä ja edustajiston puheenjohtajana. Ylönen on lisäksi tehnyt opinnäytetyönsä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun vertaistuutoroinnin kehittämisestä sekä ollut luomassa uutta tutorointimallia.

”Odotan innolla, mitä kevät tuo tullessaan! On mahtavaa päästä jatkamaan jo aloitettua kehittämistyötä tutoroinnin parissa ja kouluttamaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakouluun lisää vertaisohjaajia.”

kertoo Ylönen.

 

Tehtävää haki 6 henkilöä ja haastatteluvaiheeseen pääsi kolme henkilöä. Haku oli tiukka ja hakijoiden taso korkea. Rekrytointiprosessissa painotettiin tehtävän täyttämisessä suuntautuneisuutta ohjauksen alaan ja näkemystä sen kehittämiseen, sekä ymmärrystä korkeakoulun tutortoiminnasta. Ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntijan työnkuvaan kuuluvat mm. tutortoiminta ja -koulutukset, vertaisohjauksen kehittäminen sekä muu kehitystyö korkeakoulussa.

Lisätietoja
Pääsihteeri
Lauri Tuohiniemi
0408686437
lauri.tuohiniemi@opiskelijakuntakaakko.fi

Näytä lisää artikkeileita

arrow_drop_down instagram facebook-f twitter