Opiskelijakunta Kaakon Tutorointi –opintojaksolle haki ennätysmäärä opiskelijoita!

12.02.2019 | Heidi Salminen

Opiskelijakunta Kaakko tuottaa taas tänä keväänä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa tutorkoulutuksen. Tutorkoulutus koostuu kahdesta lähipäivästä, joista toinen on peruskoulutus ja toinen erikoistumiskoulutus. Erikoiskoulutusta varten opiskelija valitsee neljästä eri erikoistumisvaihtoehdostaan itselleen oman tutoroinnin muotonsa (vertais-, harraste-, international tai eTutor).

Näistä näkyvimpänä tutoroinnin muotona korkeakoulussamme toimii vertaistutorointi. Vertaistutoroinnin tärkeimpänä tehtävänä on tutustuttaa uusi opiskelija uuteen korkeakouluympäristöön ja sitä kautta integroida opiskelija osaksi korkeakoulua. Vertaistutorointi on tärkeä osa korkeakoulun ohjausprosessia, sillä ilman vartaistutorointia opiskelijan todennäköisyys keskeyttää opinnot kasvavat. Muut tutoroinnin muodot ovat myös todella tärkeitä, sillä ne tukevat opiskelijaa ja toimivat tärkeänä välikätenä Xamkin henkilöstön ja opiskelijoiden välillä.

Opiskelijakunta haluaa jatkaa hyvää yhteistyötään eri korkeakoulun palveluiden kanssa. Haluamme edelleen tehdä tiivistä yhteistyötä opiskelijavastaavien, kv-palveluiden, harrastepalveluiden, e-kampuksen sekä tutoreiden välillä. Hyvällä yhteistyöllä saamme koulutettua lisää mahtavia tutoreita korkeakouluumme!

Lisätietoja opintojaksosta:

Elina Ylönen, Ohjauksen ja tutoroinnin asiantuntija, elina.ylonen(at)xamk.fi, 040 185 9683

Näytä lisää artikkeileita

arrow_drop_down instagram facebook-f twitter