Opiskelijakunta Kaakon hallitushaku

5.11.2018

Kiinnostaako aktiivi-toiminta? Haluaisitko päästä konkreettisesti vaikuttamaan asioihin Xamkissa? Olisitko SINÄ ensi vuoden tekijä? Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakko hakee vuodelle 2019 uutta hallitusta!

Hallituksen vastuulla on yhteistyössä opiskelijakunnan työntekijöiden kanssa toteuttaa opiskelijakunnan toimintasuunnitelmaa ja sekä edistää Xamkin opiskelijoiden asioita ja hyvinvointia niin Xamkin kampuspaikkakunnilla kuin kansallisella tasolla. Hallituksen jäsenet edustavat opiskelijoita Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun eri tiimeissä ja tuovat opiskelijanäkökulmaa Xamkin päätöksentekoon.

Hallituksessa pääset mukaan tekemään Xamkista entistä parempaa opiskelupaikkaa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja hankkimaan työelämässä arvostettua kokemusta vaikutus- ja edunvalvontatoiminnasta. Hallitukseen hakeutuaksesi sinun on oltava opiskelijakunnan jäsen (eli sinulla on voimassaoleva opiskelijakortti). Aiempaa järjestö- tai vaikuttamiskokemusta ei tarvitse olla, tärkeintä on ennakkoluuloton mieli ja halu sitoutua toimintaan! Opiskelijakunnan työskentelykieli on suomi.

Hakuaika Opiskelijakunta Kaakon hallitukseen alkaa 29.10.2018 ja päättyy 26.11.2018 edustajiston järjestäytymiskokoukseen, jossa uusi hallitus valitaan. Hallitukseen haluavan tulee olla kokouksessa paikalla. Hallitukseen valitut perehdytetään toimintaan ennen toimintakauden alkua ja perehdytys järjestetään 7.-9.12. Hallituksen toimintakausi on kalenterivuosi ja hallitukseen valittujen tulee sitoutua toimintaan koko vuodeksi.

★ Hakulomake:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vNbINpjpkEGmn8E0JAY0Ywh1yscDUv9Lti-07_jEckxUMjNDQUsxSFJVNkxDVzBYODdSNUJCMVlDWSQlQCN0PWcu

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja
Eeva Vissel
eeva.vissel@opiskelijakuntakaakko.fi
044 540 4549

Näytä lisää artikkeileita

arrow_drop_down instagram facebook-f twitter