Opiskelijakunta Kaakon hallitushaku 14.10. - 29.11.

14.10.2019 | Heidi Salminen

Mitä tekee hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai vaikka tapahtumavastaava? Seuraamalla opiskelijakunnan some-kanavia seuraavan 7 viikon ajan, saat tämän selville. Mikäli Sinulla kuitenkin jää jotakin kysyttävää, kysy, niin me vastaamme! 
 
Kiinnostaako opiskelijakunta toiminta? Haluaisitko päästä konkreettisesti vaikuttamaan asioihin Xamkissa? Olisitko SINÄ ensi vuoden tekijä? Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakko hakee vuodelle 2020 uutta hallitusta! 
 
Hallituksen vastuulla on yhteistyössä opiskelijakunnan työntekijöiden kanssa toteuttaa opiskelijakunnan toimintasuunnitelmaa ja sekä edistää Xamkin opiskelijoiden asioita ja hyvinvointia niin Xamkin kampuspaikkakunnilla kuin kansallisella tasolla. Hallituksen jäsenet edustavat opiskelijoita Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun eri tiimeissä ja tuovat opiskelijanäkökulmaa Xamkin päätöksentekoon. 
 
Hallituksessa pääset mukaan tekemään Xamkista entistä parempaa opiskelupaikkaa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja hankkimaan työelämässä arvostettua kokemusta vaikutus- ja edunvalvontatoiminnasta. Hallitukseen hakeutuaksesi sinun on oltava opiskelijakunnan jäsen (eli sinulla on voimassaoleva opiskelijakortti). Aiempaa järjestö- tai vaikuttamiskokemusta ei tarvitse olla, tärkeintä on ennakkoluuloton mieli ja halu sitoutua toimintaan! Opiskelijakunnan työskentelykieli on suomi. 
 
Hakuaika Opiskelijakunta Kaakon hallitukseen alkaa 14.10.2019 ja päättyy 29.11.2019 edustajiston järjestäytymiskokoukseen, jossa uusi hallitus valitaan. Hallitukseen haluavan tulee olla kokouksessa paikalla. Hallitukseen valitut perehdytetään toimintaan ennen toimintakauden alkua ja perehdytys järjestetään 13.-15.12. Hallituksen toimintakausi on kalenterivuosi ja hallitukseen valittujen tulee sitoutua toimintaan koko vuodeksi.


Avaa hakulomake tästä linkistä


Lisätietoja: 
Hallituksen puheenjohtaja 
Sauli Sarjus 
sauli.sarjus@opiskelijakuntakaakko.fi 
044 540 4552

 

Näytä lisää artikkeileita

arrow_drop_down instagram facebook-f twitter