Nettisivumme uudistuvat!

5.06.2019 | Anna-Maija Jukkara

Opiskelijakunta Kaakko uudistaa kesän aikana nettisivujaan ja työn on tarkoitus olla valmis jo syksyn 2019 aikana. Uudistamisen tarve pohjautui siihen, että julkisia digitaalisia palveluja koskeva EU:n saavutettavuusdirektiivi astuu voimaan vuonna 2020. Samalla toivottiin raikkaampaa ja yksinkertaisempaa visuaalista ilmettä. Opiskelijakunta näkee tärkeänä seikkana opiskelijoiden yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon erilaisten väestöryhmien välillä ja haluaa edistää opiskelijoiden mahdollisuutta toimia samanarvoisesti digitaalisessa yhteiskunnassa.

Kilpailutuksen jälkeen yhteistyökumppaniksi valikoitui ylöjärveläinen mainostoimisto Velhovisio.

Velhovision Maaret Borg pitää annettua tehtävää mielenkiintoisena monesta syystä:

”Opiskelijakunta Kaakko toivoi kotisivu-uudistukselta ennen kaikkea selkeyttä, mikä toive sopikin vallan mainiosti omaan kädenjälkeeni ja estetiikkaani.

Graafisen suunnittelun lisäksi itselleni mieluista on myös sisältösuunnittelu ja pidin siitä, että Kaakko antoi myös minulle vapaita käsiä ehdottaa sivurakennetta.

Projektissa on myös mukava ripaus lisähaastetta, kun saadaan hoitaa sivusto vastaamaan EU:n määrittämää saavutettavuusdirektiiviä, mikä mm. vaikuttaa sivuston tekniikkaan ja visuaaliseen ilmeeseen.”

Opiskelijakunta näkee yhteistyön mutkattomana ja helppona nykyaikaisten etäyhteyksien vuoksi.

”Voimme sopia etätapaamisen milloin vain ja samalla työstää livenä ilmettä, rakennetta ja värejä. Näin työ etenee eikä väärinkäsityksiä pääse syntymään” sanoo opiskelijakunnan edunvalvonnan asiantuntija Anna-Maija Jukkara.  

Velhovision Maaret Borg on samoilla linjoilla: ” Yhteistyö on sujunut erinomaisesti - Kaakkolaiset reagoivat nopeasti työvaiheisiin ja yhteinen sävel tuntuu löytyvän aika mutkattomasti.

Erityisesti olen ihastunut itselleni uusiin online-palaverityökaluihin, jotka säästävät aikaa kirjoitetun viestinnän vähenemisen ansiosta. Mukava aina oppia uutta”

 

Opiskelijakunta tiedottaa myöhemmin uusien nettisivujen tarkemman julkaisuajankohdan.

Pysy kuulolla!

Näytä lisää artikkeileita

arrow_drop_down instagram facebook-f twitter