Hallituksen täydennyshaku ja edustajiston kokous 15.9.

4.09.2017

TÄYDENNYSHAKU HALLITUKSEEN ON AUKI 4.9.-15.9.2017

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta, lyhyesti Opiskelijakunta Kaakko, toimii opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestönä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijakunta Kaakon toiminnan ydin muodostuu hallitus- ja edustajistotyöskentelystä. Hallituksen ja edustajiston jäsenet edustavat opiskelijoita Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun eri tiimeissä ja tuovat opiskelijanäkökulmaa Xamkin päätöksentekoon.

★★Nyt haemme täydennystä Opiskelijakunta Kaakon hallitukseen★★

Täydennyshaku Opiskelijakunta Kaakon hallitukseen alkaa 4.9.2017 ja päättyy 15.9.2017 edustajiston kokoukseen, jossa hallitusta täydennetään. Hallitukseen haluavan tulee olla kokouksessa paikalla. Hallitukseen valitut perehdytetään toimintaan. Hallituksen toimintakausi päättyy 31.12.2017 ja hallitukseen valittujen tulee sitoutua toimintaan koko loppuvuodeksi.

Hallituksessa pääset mukaan tekemään Xamkista entistä parempaa opiskelupaikkaa, tutustumaan uusiin ihmisiin ja hankkimaan työelämässä arvostettua kokemusta vaikutus- ja edunvalvontatoiminnasta.

Vaatimuksena on Opiskelijakunta Kaakon jäsenyys, ennakkoluuloton mieli ja halu sitoutua toimintaan koko loppuvuodeksi. Aiempaa järjestö- tai vaikuttamiskokemusta ei tarvitse olla, mutta siitä saattaa olla tottakai hyötyä.

★ Hakulomake:
https://goo.gl/forms/nGq0Di7PD9CqUObz1

Kiinnostuitko? Lisätietoja:
www.opiskelijakuntakaakko.fi


Edustajiston puheenjohtaja Riikka Peni, riikka.peni@opiskelijakuntakaakko.fi, 040 734 1467

Hallituksen puheenjohtaja Rurik Rantalainen, rurik.rantalainen@opiskelijakuntakaakko.fi, 044 540 4549

Näytä lisää artikkeileita

arrow_drop_down instagram facebook-f twitter