Haemme osallistujia Xamkin kirjastopalveluiden tutkimukseen!

9.09.2019 | Jenni Aikio

Tervetuloa mukaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kirjastopalveluiden tutkimukseen! Tutkimuksessa selvitetään opiskelijoiden näkemyksiä ja kokemuksia kirjaston nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Tutkimus tuottaa tietoa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden luku- ja kirjoitustottumuksista ja kokemuksista, tiedonhankinnan käytännöistä ja ammattikorkeakoulukirjaston palveluista. Tutkimuksen tuottamaa tietoa käytetään Xamkin kirjaston ja yleisemmin korkeakoulukirjastojen toiminnan kehittämiseen. Aiemmin on toteutettu vastaavat ryhmähaastattelut Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opettajille.

Tutkimus toteutetaan fokusryhmähaastatteluin, joissa keskustellaan 6‒8 henkilön ryhmässä haastattelijoiden johdolla osallistujien luku- ja kirjoitustottumuksista ja kokemuksista, tiedonhankinnan käytännöistä ja ammattikorkeakoulukirjaston palveluista. Tutkimukseen toivotaan aiheesta ja AMK-yhteisön kehittämisestä kiinnostuneita eri alojen opiskelijoita. Ryhmähaastattelut järjestetään viikolla 41. Haastattelu kestää noin 1–1,5 tuntia. Haastattelussa on kahvitarjoilu.

Haastatteluajat:


7.10. Mikkeli klo 13 tilassa X124
8.10. Savonlinna klo 13 tilassa SA289
9.10. Kouvola klo 13 tilassa Pajakabinetti
10.10. Kotka klo 13 tilassa C5012

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

tietoasiantuntija Henni Laitala
puh.
044 702 8542, henni.laitala(at)xamk.fi

 

 

Näytä lisää artikkeileita

arrow_drop_down instagram facebook-f twitter