Haemme osallistujia Xamkin kirjastopalveluiden tutkimukseen!

9.09.2019 | Jenni Aikio

Tervetuloa mukaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kirjastopalveluiden tutkimukseen! Tutkimuksessa selvitetään opiskelijoiden näkemyksiä ja kokemuksia kirjaston nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Tutkimus tuottaa tietoa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden luku- ja kirjoitustottumuksista ja kokemuksista, tiedonhankinnan käytännöistä ja ammattikorkeakoulukirjaston palveluista. Tutkimuksen tuottamaa tietoa käytetään Xamkin kirjaston ja yleisemmin korkeakoulukirjastojen toiminnan kehittämiseen. Aiemmin on toteutettu vastaavat ryhmähaastattelut Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opettajille.

Tutkimus toteutetaan fokusryhmähaastatteluin, joissa keskustellaan 6‒8 henkilön ryhmässä haastattelijoiden johdolla osallistujien luku- ja kirjoitustottumuksista ja kokemuksista, tiedonhankinnan käytännöistä ja ammattikorkeakoulukirjaston palveluista. Tutkimukseen toivotaan aiheesta ja AMK-yhteisön kehittämisestä kiinnostuneita eri alojen opiskelijoita. Ryhmähaastattelut järjestetään viikolla 41. Haastattelu kestää noin 1–1,5 tuntia. Haastattelussa on kahvitarjoilu.

Haastatteluajat:

7.10. Mikkeli klo 13 tilassa X124
8.10. Savonlinna klo 13 tilassa SA289
9.10. Kouvola klo 13 tilassa Pajakabinetti
10.10. Kotka klo 13 tilassa C5012

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

tietoasiantuntija Henni Laitala
puh.
044 702 8542, henni.laitala(at)xamk.fi

 

 

Read more articles

arrow_drop_down instagram facebook-f twitter